Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fenyklový salát s kozím sýrem a rybičkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 156 kJ /
515 kcal
Bílkoviny48,82 g
– z toho živočišné bílkoviny47,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,57 g
Tuky29,82 g
– nasycené7,63 g
– nenasycené21,77 g
–– mononenasycené18,46 g
–– polynenasycené3,31 g
––– omega 30,25 g
Vláknina1,48 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 636 mg
Sůl1,57 g
Sacharidy12,16 g
– cukry8,55 g
––– laktóza3,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 filet 1 filet z jakékoliv ryby Treska filet 200 g
1 lžička 1 lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká 4 g
1 lžička 1 lžička mleté červené papriky Paprika červená sušená 1 g
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
1 1 fenykl Fenykl hlíza
1/2 1/2 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
cherry rajčata Rajčata cherry
asi 10 asi 10 cm kousek pórku Pórek čerstvý
50 g 50 g čerstvého kozího sýru Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.