Nutriční hodnoty (Asijská polévka s treskou a krevetami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 007 kJ / 241 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,72 g |
| Tuky | 17,85 g |
| – nasycené | 4,78 g |
| – nenasycené | 12,54 g |
| –– mononenasycené | 7,61 g |
| –– polynenasycené | 4,93 g |
| ––– omega 3 | 1,24 g |
| Vláknina | 2,43 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 1,56 g |
| Sůl | 3,10 g |
| Sacharidy | 11,43 g |
| – cukry | 3,94 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 150 g filetů tresky | Treska filet | |
| 9 9 mražených krevet | Krevety loupané | |
| 2 2 střední žampiony | Žampion čerstvý | |
| 8-10 cm 8-10 cm pórku (bílá i zelená část) | Pórek čerstvý | |
| 1 1 malá mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 cm 1 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| chilli paprička (podle chuti) | Chilli paprička čerstvá | |
| polévkové rýžové nudle (široké) | Nudle rýžové | |
| 2 lžíce 2 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 30 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje (arašídový, rostlinný) | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 l 1 l rybího vývaru (nebo kuřecí granulovaný) | Vývar rybí | 1000 ml |
| 1/2 1/2 limety (nebo citronu) | ||
| čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé |