Nutriční hodnoty (Restované hovězí nudličky podle čínského kuchaře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 150 kJ / 514 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,53 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,45 g |
Tuky | 32,33 g |
– nasycené | 5,32 g |
– nenasycené | 25,96 g |
–– mononenasycené | 19,86 g |
–– polynenasycené | 6,10 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 25,91 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 3,91 g |
Sůl | 8,90 g |
Sacharidy | 30,57 g |
– cukry | 9,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g hovězího | ||
špetka špetka jedlé sody (půl moka lžičky) | Jedlá soda | |
2 plátky 2 plátky zázvoru | Zázvor sušený | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
chilli paprička dle chuti | Chilli paprička čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce arašídového oleje /jiný rostlinný | Olej podzemnicový | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky sladké | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky světlé | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 15 ml |
1-2 1-2 houby Jidášovo ucho | Jidášovo ucho čerstvé | |
1 1 malou nebo půl červené papriky | ||
1 1 malou nebo půl žluté nebo zelené papriky | ||
1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 řapík 1 řapík celeru nebo stonky natě | Celer bulva čerstvá | 500 g |
5 cm 5 cm pórku | Pórek čerstvý | |
4 4 malé kukuřičky | Kukuřice mladá | |
čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé | |
pár kapek kapek sezamového oleje | Olej sezamový | |
1 lžička 1 lžička rýžového octa | Ocet rýžový | 5 ml |
1 lžička 1 lžička wei-su | E621 - L-glutaman sodný | |
1 lžička 1 lžička škrobu | Bramborový škrob | 5 g |
60-100 ml 60-100 ml vývaru nebo vody | Vývar masový | 80 ml |