Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Restované hovězí nudličky podle čínského kuchaře)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 150 kJ /
514 kcal
Bílkoviny12,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,53 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,45 g
Tuky32,33 g
– nasycené5,32 g
– nenasycené25,96 g
–– mononenasycené19,86 g
–– polynenasycené6,10 g
––– omega 30,09 g
Vláknina25,91 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 3,91 g
Sůl8,90 g
Sacharidy30,57 g
– cukry9,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g hovězího
špetka špetka jedlé sody (půl moka lžičky) Jedlá soda
2 plátky 2 plátky zázvoru Zázvor sušený
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
chilli paprička dle chuti Chilli paprička čerstvá
2 lžíce 2 lžíce arašídového oleje /jiný rostlinný Olej podzemnicový 30 ml
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky sladké Sójová omáčka Tamari 15 ml
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky světlé Sójová omáčka Tamari 30 ml
1 lžíce 1 lžíce rybí omáčky Rybí omáčka 15 ml
1-2 1-2 houby Jidášovo ucho Jidášovo ucho čerstvé
1 1 malou nebo půl červené papriky
1 1 malou nebo půl žluté nebo zelené papriky
1 1 menší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 řapík 1 řapík celeru nebo stonky natě Celer bulva čerstvá 500 g
5 cm 5 cm pórku Pórek čerstvý
4 4 malé kukuřičky Kukuřice mladá
čerstvý koriandr Koriandr listy čerstvé
pár kapek kapek sezamového oleje Olej sezamový
1 lžička 1 lžička rýžového octa Ocet rýžový 5 ml
1 lžička 1 lžička wei-su E621 - L-glutaman sodný
1 lžička 1 lžička škrobu Bramborový škrob 5 g
60-100 ml 60-100 ml vývaru nebo vody Vývar masový 80 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.