Nutriční hodnoty (Eintopf z červené řepy s kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 245 kJ / 1 014 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 110,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 93,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,86 g |
| Tuky | 5,76 g |
| – nasycené | 1,36 g |
| – nenasycené | 3,01 g |
| –– mononenasycené | 1,82 g |
| –– polynenasycené | 1,19 g |
| ––– omega 3 | 0,81 g |
| Vláknina | 22,80 g |
| Cholesterol | 220 mg |
| Sodík | 408 mg |
| Sůl | 0,86 g |
| Sacharidy | 120,40 g |
| – cukry | 38,98 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 300 g |
| 400 g 400 g kuřecího masa | Kuře prso | 400 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| olej | Olej řepkový | |
| pepř | Pepř černý | |
| 3 lžíce 3 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 45 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| snítky snítky tymiánu | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská |