Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Eintopf z červené řepy s kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 245 kJ /
1 014 kcal
Bílkoviny110,06 g
– z toho živočišné bílkoviny93,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,86 g
Tuky5,76 g
– nasycené1,36 g
– nenasycené3,01 g
–– mononenasycené1,82 g
–– polynenasycené1,19 g
––– omega 30,81 g
Vláknina22,80 g
Cholesterol 220 mg
Sodík 408 mg
Sůl0,86 g
Sacharidy120,40 g
– cukry38,98 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g červené řepy Červená řepa čerstvá 300 g
400 g 400 g kuřecího masa Kuře prso 400 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
olej Olej řepkový
pepř Pepř černý
3 lžíce 3 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 45 g
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
snítky snítky tymiánu Tymián sušený
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.