Nutriční hodnoty (Eintopf z červené řepy s kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 245 kJ / 1 014 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 93,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,86 g |
Tuky | 5,76 g |
– nasycené | 1,36 g |
– nenasycené | 3,01 g |
–– mononenasycené | 1,82 g |
–– polynenasycené | 1,19 g |
––– omega 3 | 0,81 g |
Vláknina | 22,80 g |
Cholesterol | 220 mg |
Sodík | 408 mg |
Sůl | 0,86 g |
Sacharidy | 120,40 g |
– cukry | 38,98 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 300 g |
400 g 400 g kuřecího masa | Kuře prso | 400 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
3 lžíce 3 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 45 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
snítky snítky tymiánu | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská |