Nutriční hodnoty (Fofr broskvový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 21 917 kJ / 5 238 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 65,00 g |
| Tuky | 157,02 g |
| – nasycené | 67,53 g |
| – nenasycené | 80,05 g |
| –– mononenasycené | 62,37 g |
| –– polynenasycené | 17,68 g |
| ––– omega 3 | 4,00 g |
| Vláknina | 19,50 g |
| Cholesterol | 803 mg |
| Sodík | 474 mg |
| Sůl | 1,58 g |
| Sacharidy | 848,70 g |
| – cukry | 376,20 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g smetanového jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 300 ml |
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| 150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| broskve (jakékoliv ovoce, nebo kompot) | Dužina broskve čerstvá |