Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra na minutku s přílohovou zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie8 174 kJ /
1 954 kcal
Bílkoviny86,24 g
– z toho živočišné bílkoviny81,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,82 g
Tuky156,87 g
– nasycené54,65 g
– nenasycené94,40 g
–– mononenasycené73,40 g
–– polynenasycené21,00 g
––– omega 33,81 g
Vláknina11,96 g
Cholesterol 1,32 g
Sodík 2,60 g
Sůl6,55 g
Sacharidy45,95 g
– cukry17,68 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřových jater Játra vepřová 400 g
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
mletý pepř Pepř černý mletý
2 2 rovné lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
3 3 cm plátek másla Máslo kravské 3 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 2 papriky Paprika bílá čerstvá
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
3 lžíce 3 lžíce sladké chilli omáčky Chilli omáčka 45 ml
3 lžíce 3 lžíce vody Voda 54 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.