Nutriční hodnoty (Polabská nížina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 248 kJ / 3 166 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 143,49 g |
– nasycené | 21,98 g |
– nenasycené | 107,30 g |
–– mononenasycené | 77,40 g |
–– polynenasycené | 29,90 g |
––– omega 3 | 8,39 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 702 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 385,55 g |
– cukry | 240,75 g |
––– laktóza | 36,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 ml 750 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 750 ml |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
200 g 200 g cukru moučka | Cukr bílý | 200 g |
1 dcl 1 dcl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
1 dcl 1 dcl vody | Voda | 100 ml |
2 2 zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
2 2 čokoládové pudinky | Puding v prášku | |
1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |