Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polabská nížina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 248 kJ /
3 166 kcal
Bílkoviny80,22 g
– z toho živočišné bílkoviny60,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky143,49 g
– nasycené21,98 g
– nenasycené107,30 g
–– mononenasycené77,40 g
–– polynenasycené29,90 g
––– omega 38,39 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 702 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy385,55 g
– cukry240,75 g
––– laktóza36,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 ml 750 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 750 ml
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
200 g 200 g cukru moučka Cukr bílý 200 g
1 dcl 1 dcl oleje Olej řepkový 100 ml
1 dcl 1 dcl vody Voda 100 ml
2 2 zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
2 2 čokoládové pudinky Puding v prášku
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
prášek do pečiva Kypřící prášek
vanilkový cukr Cukr vanilkový
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.