Nutriční hodnoty (Polabská nížina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 248 kJ / 3 166 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 143,49 g |
| – nasycené | 21,98 g |
| – nenasycené | 107,30 g |
| –– mononenasycené | 77,40 g |
| –– polynenasycené | 29,90 g |
| ––– omega 3 | 8,39 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 1,08 g |
| Sodík | 702 mg |
| Sůl | 1,59 g |
| Sacharidy | 385,55 g |
| – cukry | 240,75 g |
| ––– laktóza | 36,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 ml 750 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 750 ml |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 200 g 200 g cukru moučka | Cukr bílý | 200 g |
| 1 dcl 1 dcl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 1 dcl 1 dcl vody | Voda | 100 ml |
| 2 2 zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 2 2 čokoládové pudinky | Puding v prášku | |
| 1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
| prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |