Nutriční hodnoty (Tatarská omáčka jinak)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 766 kJ / 422 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,84 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,49 g |
| Tuky | 24,01 g |
| – nasycené | 6,09 g |
| – nenasycené | 10,95 g |
| –– mononenasycené | 8,65 g |
| –– polynenasycené | 2,29 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 3,20 g |
| Cholesterol | 786 mg |
| Sodík | 346 mg |
| Sůl | 0,69 g |
| Sacharidy | 18,15 g |
| – cukry | 7,40 g |
| ––– laktóza | 4,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 natvrdo uvařená vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 menší uvařená brambora | Brambor zimní | 50 g |
| 6 lžic 6 lžic bílého jogurtu 10% | Jogurt kravský bílý 1,5% | 90 ml |
| 1 1 menší sladkokyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
| 1/2 1/2 menší cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr (podle potřeby) | Cukr bílý | |
| mletý pepř (podle potřeby) | Pepř černý mletý |