Nutriční hodnoty (Punčové řezy II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 18 746 kJ / 4 481 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,15 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,16 g |
| Tuky | 245,42 g |
| – nasycené | 142,18 g |
| – nenasycené | 88,79 g |
| –– mononenasycené | 79,25 g |
| –– polynenasycené | 9,54 g |
| ––– omega 3 | 0,89 g |
| Vláknina | 7,90 g |
| Cholesterol | 1,93 g |
| Sodík | 509 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 472,85 g |
| – cukry | 257,85 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 250 g 250 g cukru moučka | Cukr bílý | 250 g |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 1 1 smetana na šlehání - 33% | Smetana kravská sladká 30% | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1,5 1,5 kypřícího prášku | Kypřící prášek | |
| 2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| kakao | Kakao prášek | |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| malinové barvivo | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
| citronová poleva (nebo čokoládová) | Poleva bílková |