Nutriční hodnoty (Tomka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 320 kJ / 1 989 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,81 g |
| Tuky | 6,76 g |
| – nasycené | 1,32 g |
| – nenasycené | 3,97 g |
| –– mononenasycené | 1,74 g |
| –– polynenasycené | 2,24 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 70,32 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9,77 g |
| Sůl | 24,00 g |
| Sacharidy | 429,90 g |
| – cukry | 388,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 10 velkých cibulí | Cibule čerstvá | 700 g |
| 5 5 červených paprik | Paprika červená čerstvá | 750 g |
| 5 5 zelených paprik | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
| 1,5 dcl 1,5 dcl octu | Ocet lihový | 150 ml |
| 10 PL 10 PL cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 2 KL 2 KL sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
| 3 KL 3 KL soli | Sůl mořská | 24 g |