Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Valašská kyselice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 306 kJ /
312 kcal
Bílkoviny11,15 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,15 g
Tuky2,29 g
– nasycené0,32 g
– nenasycené1,73 g
–– mononenasycené0,55 g
–– polynenasycené1,17 g
––– omega 30,03 g
Vláknina15,33 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,81 g
Sůl7,00 g
Sacharidy54,08 g
– cukry16,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g kysaného zelí (může být i méně) Zelí bílé kvašené 350 g
2 2 střední brambory Brambor zimní 100 g
1 1 klobása Klobása
200 g 200 g smetany ke šlehání 33% Smetana kravská sladká 30% 200 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 lžičky 2 lžičky majoránky (podle chuti) Majoránka sušená 14 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kmínu Kmín 2.5 g
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
1 1 bobkový list Bobkový list sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.