Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Treska a bulgur s pórkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 292 kJ /
1 982 kcal
Bílkoviny61,05 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,05 g
Tuky5,07 g
– nasycené1,04 g
– nenasycené3,54 g
–– mononenasycené1,00 g
–– polynenasycené2,54 g
––– omega 30,05 g
Vláknina57,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 89 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy395,25 g
– cukry10,35 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky bulguru Pšeničný bulgur 500 g
sůl Sůl mořská
1 1 pórek Pórek čerstvý
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
máslo Máslo kravské
zeleninový vývar (podle potřeby) Vývar zeleninový
4 porce 4 porce tresky Treska filet
sůl Sůl mořská
mletá paprika Paprika červená sušená
olej Olej řepkový
máslo Máslo kravské
trošku trošku sekané petrželky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.