Nutriční hodnoty (Treska a bulgur s pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 292 kJ / 1 982 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 61,05 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 61,05 g | 
| Tuky | 5,07 g | 
| – nasycené | 1,04 g | 
| – nenasycené | 3,54 g | 
| –– mononenasycené | 1,00 g | 
| –– polynenasycené | 2,54 g | 
| ––– omega 3 | 0,05 g | 
| Vláknina | 57,45 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 89 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 395,25 g | 
| – cukry | 10,35 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky bulguru | Pšeničný bulgur | 500 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g | 
| máslo | Máslo kravské | |
| zeleninový vývar (podle potřeby) | Vývar zeleninový | |
| 4 porce 4 porce tresky | Treska filet | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| olej | Olej řepkový | |
| máslo | Máslo kravské | |
| trošku trošku sekané petrželky | Petržel nať čerstvá |