Nutriční hodnoty (Treska a bulgur s pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 292 kJ / 1 982 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 61,05 g |
Tuky | 5,07 g |
– nasycené | 1,04 g |
– nenasycené | 3,54 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 2,54 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 57,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 89 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 395,25 g |
– cukry | 10,35 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky bulguru | Pšeničný bulgur | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
máslo | Máslo kravské | |
zeleninový vývar (podle potřeby) | Vývar zeleninový | |
4 porce 4 porce tresky | Treska filet | |
sůl | Sůl mořská | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
olej | Olej řepkový | |
máslo | Máslo kravské | |
trošku trošku sekané petrželky | Petržel nať čerstvá |