Nutriční hodnoty (Kuřecí maso v mrkvi s černým pivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 443 kJ / 345 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 4,48 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,41 g | 
| Tuky | 9,09 g | 
| – nasycené | 5,56 g | 
| – nenasycené | 3,58 g | 
| –– mononenasycené | 2,75 g | 
| –– polynenasycené | 0,83 g | 
| ––– omega 3 | 0,05 g | 
| Vláknina | 13,05 g | 
| Cholesterol | 26 mg | 
| Sodík | 254 mg | 
| Sůl | 0,75 g | 
| Sacharidy | 50,71 g | 
| – cukry | 21,78 g | 
| ––– laktóza | 0,08 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 2 větší kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 6 6 větších kousků mrkve | Mrkev čerstvá | 300 g | 
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| koření na kuře | Grilovací koření | |
| 200 ml 200 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 200 ml | 
| 100 ml 100 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 100 ml | 
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce Maizeny (nebo Solamylu) | Škrob kukuřičný | 22.5 g |