Nutriční hodnoty (Tokajský guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 749 kJ / 1 135 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 106,57 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,88 g |
| Tuky | 61,71 g |
| – nasycené | 31,10 g |
| – nenasycené | 23,73 g |
| –– mononenasycené | 20,58 g |
| –– polynenasycené | 3,15 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 9,72 g |
| Cholesterol | 448 mg |
| Sodík | 2,74 g |
| Sůl | 6,70 g |
| Sacharidy | 27,63 g |
| – cukry | 25,76 g |
| ––– laktóza | 7,76 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového ramínka | Vepřová plec | 500 g |
| 2 2 velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 300 g 300 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 300 g |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
| 200 ml 200 ml vývaru | Vývar masový | 200 ml |
| 200 ml 200 ml kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |