Nutriční hodnoty (Rizoto z pánve s vepřovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 689 kJ / 1 838 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,95 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,73 g |
| Tuky | 56,17 g |
| – nasycené | 17,85 g |
| – nenasycené | 27,92 g |
| –– mononenasycené | 20,82 g |
| –– polynenasycené | 7,09 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 10,95 g |
| Cholesterol | 182 mg |
| Sodík | 219 mg |
| Sůl | 0,43 g |
| Sacharidy | 218,43 g |
| – cukry | 14,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 350 g 350 g vepřové krkovice | Vepřová krkovice | 350 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté uzené papriky | Paprika uzená | 15 g |
| 2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| hrášek | Hrášek zelený | |
| 1 hrnek 1 hrnek rýže | Rýže bílá | 250 g |
| 0,5 hrnku 0,5 hrnku bílého vína | Víno bílé suché | 125 ml |
| 1,5 1,5 hrnku vývaru (nebo vody) | Vývar masový | |
| strouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |