Nutriční hodnoty (Ředkvičkový salát s okurkou a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 979 kJ / 1 190 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,66 g |
| Tuky | 106,25 g |
| – nasycené | 25,75 g |
| – nenasycené | 72,89 g |
| –– mononenasycené | 26,75 g |
| –– polynenasycené | 46,14 g |
| ––– omega 3 | 1,09 g |
| Vláknina | 2,42 g |
| Cholesterol | 235 mg |
| Sodík | 2,56 g |
| Sůl | 6,41 g |
| Sacharidy | 15,18 g |
| – cukry | 13,80 g |
| ––– laktóza | 11,38 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 150-200 g 150-200 g zrajícího sýra s výraznou vůní | Sýr kravský tvrdý 30% | 175 g |
| 100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
| pepř | Pepř černý | |
| feferonky (čerstvé nebo sušené, podle chuti, nemusí být) | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá |