Nutriční hodnoty (Candát na černém pivu s cizrnovou kaší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 9 785 kJ / 2 339 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 79,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 64,20 g |
Tuky | 98,64 g |
– nasycené | 30,08 g |
– nenasycené | 66,35 g |
–– mononenasycené | 48,82 g |
–– polynenasycené | 17,53 g |
––– omega 3 | 1,13 g |
Vláknina | 113,34 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 149,78 g |
– cukry | 56,32 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 filety 2 filety candáta | Candát filet | 400 g |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
pepř (čerstvě mletý) | Pepř černý | |
1 špetka 1 špetka kmínu | Kmín | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
1 lžíce 1 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 20 ml |
300 ml 300 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 300 ml |
100 ml 100 ml silného vývaru | Vývar masový | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
300 g 300 g cizrny | Cizrna | 300 g |
400 ml 400 ml vývaru (zeleninového) | Vývar masový | 400 ml |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
pepř (čerstvě mletý) | Pepř černý | |
1 špetka 1 špetka (větší) majoránky | Majoránka sušená | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá |