Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Candát na černém pivu s cizrnovou kaší)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie9 785 kJ /
2 339 kcal
Bílkoviny144,08 g
– z toho živočišné bílkoviny79,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny64,20 g
Tuky98,64 g
– nasycené30,08 g
– nenasycené66,35 g
–– mononenasycené48,82 g
–– polynenasycené17,53 g
––– omega 31,13 g
Vláknina113,34 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 1,00 g
Sůl2,42 g
Sacharidy149,78 g
– cukry56,32 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 filety 2 filety candáta Candát filet 400 g
sůl (dle chuti) Sůl mořská
pepř (čerstvě mletý) Pepř černý
1 špetka 1 špetka kmínu Kmín
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
1 lžíce 1 lžíce vinného octa Ocet vinný bílý 20 ml
300 ml 300 ml černého piva Pivo tmavé 10ᵒ 300 ml
100 ml 100 ml silného vývaru Vývar masový 100 ml
sůl Sůl mořská
300 g 300 g cizrny Cizrna 300 g
400 ml 400 ml vývaru (zeleninového) Vývar masový 400 ml
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
sůl (dle chuti) Sůl mořská
pepř (čerstvě mletý) Pepř černý
1 špetka 1 špetka (větší) majoránky Majoránka sušená
petrželová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.