Půlnoční flamendr
Decentně pikantní hovězí flamendr zajisté osloví všechny milovníky pálivého jídla. Směs hovězích nudliček, cibule, žampionů a rajčatového protlaku je rychle hotová. Pokrm můžete podávat s chlebem, brambory, hranolky, nebo bramboráky.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 262 kJ / 1 975 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,93 g |
Tuky | 113,76 g |
Vláknina | 23,12 g |
Cholesterol | 353 mg |
Sodík | 734 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 48,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj-Nejlepší recepty od Dony
Pokud spěcháme, můžeme použít tlakový hrnec. Protože je maso naložené, stačí vařit 10-12 minut a nechat dojít, dokud píst na hrnci nepovolí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 9. 2018 17:22
AngelSarah: Samozřejmě, kdo je nemá rád, nemusí je dávat
10. 9. 2018 09:06
je potřeba tam dát ty houby? ovlivní to hodně chut? :) u nás je nikdo nejí..
14. 10. 2017 20:14
Marie Švarcová : Ani my už neflamujeme, ale sem tam si to dáme
14. 10. 2017 18:58
to jsem často dělávala v mládí a vždy s úspěchem , dnes už neflámujeme ale rádi si to stejně dáme
26. 10. 2013 14:15
Nikina: Věčný problém našich poloviček, že?
26. 10. 2013 08:25
Jani to by mi doma neprošlo, drahá polovice nesnáší rajčata Ale já bych si jistojistě pochutnala
25. 10. 2013 22:11
Super, Jani!
25. 10. 2013 21:13
25. 10. 2013 18:45
hezká práce
25. 10. 2013 18:07
25. 10. 2013 13:30
Lákavá dobrota
25. 10. 2013 13:14
Teda děvčata, dnes máte samé lahůdky
25. 10. 2013 11:50
no právě jsem si říkala, že jsi dlouho nic nevložila a ono ejhle .
Jako vždy to vypadá dobře, takže ukládám, jak jinak
Jako vždy to vypadá dobře, takže ukládám, jak jinak
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 7 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 13 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 41 minutami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 4 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 4 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 5 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 5 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 5 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 6 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 6 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 7 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Punčové dezerty jsou zákusky zářící barvami a vonící punčem a rumem
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Další recepty
Tématické fráze: flamendr hovězí flamendr flamendr recept půlnoční recepty na flamendr recept flamendr recept na flamendr nejlepší flamendr flamender flamendr z hovězího masa flamendr recepty vynikajici flamendr flamendr s bramboracky flamendr videorecept flamendr se žampiony půlnoční maso top recepty flamendr vepřový flamendr recepty flamendr flamedr
Suroviny: hovězí zadní, sůl, pepř mletý, česnek, olej, cibule, žampióny, paprika sušená sladká, vývar masový, protlak rajčatový, kmín drcený, chilli, kapie sterilovaná
Půlnoční flamendr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pn4X
13 názorů