Nutriční hodnoty (Pappardelle s krůtím masem a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 738 kJ / 654 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,41 g |
| Tuky | 29,04 g |
| – nasycené | 10,27 g |
| – nenasycené | 14,66 g |
| –– mononenasycené | 11,91 g |
| –– polynenasycené | 2,75 g |
| ––– omega 3 | 0,39 g |
| Vláknina | 31,14 g |
| Cholesterol | 95 mg |
| Sodík | 1,33 g |
| Sůl | 3,12 g |
| Sacharidy | 27,55 g |
| – cukry | 20,29 g |
| ––– laktóza | 1,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 porce 2 porce pappardelle (domácí nebo koupené) | Těstoviny pšeničné | |
| 150 g 150 g krůtích prsou | Krůta prsa bez kůže | 150 g |
| 1 lžíce 1 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 15 ml |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje z rajčat | Rajče červené čerstvé | 15 g |
| 1 řapík 1 řapík celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
| 0,5 0,5 červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 0,5 0,5 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 75 g |
| 2 2 sušená rajčata | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 6 6 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 180 g |
| chilli paprička (podle chuti) | Chilli paprička čerstvá | |
| balzamikový krém na pokapání | Ocet balsamikový červený | |
| 8 lístků 8 lístků čerstvé máty | Máta peprná list čerstvá | |
| olivy (podle chuti) | Olivy čerstvé zralé | |
| 2 lžíce 2 lžíce strouhaného parmezánu | Parmezán | 30 g |