Nutriční hodnoty (Topinková směs z hub a zeleniny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 892 kJ / 4 037 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 101,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 101,24 g |
| Tuky | 162,42 g |
| – nasycené | 14,99 g |
| – nenasycené | 140,05 g |
| –– mononenasycené | 96,91 g |
| –– polynenasycené | 43,13 g |
| ––– omega 3 | 12,35 g |
| Vláknina | 217,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 370 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 474,90 g |
| – cukry | 245,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg lesních hub | Hřib čerstvý | 1000 g |
| 500 g 500 g cukety | Cuketa čerstvá | 500 g |
| 800-1000 g 800-1000 g lilku | Lilek čerstvý | 900 g |
| 3 3 větší cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 6 6 červených paprik | Paprika červená čerstvá | 900 g |
| feferonky podle chuti (nemusí být) | Chilli paprička čerstvá | |
| 10 10 rajčat | Rajče červené čerstvé | 600 g |
| 8-10 8-10 velkých stroužků česneku | Česnek čerstvý | 630 g |
| 1 svazek 1 svazek hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | 60 g |
| 150 ml 150 ml oleje (slunečnicový) | Olej řepkový | 150 ml |
| 50 ml 50 ml 8% octa | Ocet lihový | 50 ml |
| 80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |