Nutriční hodnoty (Skvělý rybízový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 885 kJ / 4 514 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 14,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,66 g |
| Tuky | 259,95 g |
| – nasycené | 115,39 g |
| – nenasycené | 137,95 g |
| –– mononenasycené | 103,10 g |
| –– polynenasycené | 34,85 g |
| ––– omega 3 | 2,80 g |
| Vláknina | 9,40 g |
| Cholesterol | 613 mg |
| Sodík | 381 mg |
| Sůl | 0,93 g |
| Sacharidy | 489,25 g |
| – cukry | 250,90 g |
| ––– laktóza | 15,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 200 g 200 g Hery | Margarín | 200 g |
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 1 1 vanilkový puding | Puding v prášku | 40 g |
| 3 dcl 3 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 120 g 120 g cukru | Cukr bílý | 120 g |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| hodně rybízu | Rybíz červený čerstvý | |
| dortové želé | Želatina cukrářská |