Nutriční hodnoty (Těstovinový salát se zeleninou a kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 096 kJ / 1 218 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 81,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,30 g |
| Tuky | 16,05 g |
| – nasycené | 2,79 g |
| – nenasycené | 11,54 g |
| –– mononenasycené | 8,37 g |
| –– polynenasycené | 3,17 g |
| ––– omega 3 | 1,27 g |
| Vláknina | 8,02 g |
| Cholesterol | 193 mg |
| Sodík | 10,72 g |
| Sůl | 26,49 g |
| Sacharidy | 158,51 g |
| – cukry | 6,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého pepře | Pepř černý mletý | 2.5 g |
| 1 lžička 1 lžička grilovacího koření | Grilovací koření | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička koření na kuře | Grilovací koření | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička olivového oleje | Olej olivový | 5 ml |
| olivový olej (na smažení) | Olej olivový | |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 1 1 menší okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 1/2 1/2 bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 1 jarní cibulka (i s natí) | Cibulka jarní čerstvá | |
| 4 lžíce 4 lžíce vody | Voda | 72 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 15 ml |
| 1/2 lžička 1/2 lžička mletého pepře | Pepř černý mletý | 2.5 g |
| 1/2 lžička 1/2 lžička soli | Sůl mořská | 4 g |
| 180-200 g 180-200 g těstovin | Těstoviny pšeničné | 190 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |