Nutriční hodnoty (Mleté maso v pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 491 kJ / 595 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 18,17 g |
| – nasycené | 5,13 g |
| – nenasycené | 8,56 g |
| –– mononenasycené | 7,10 g |
| –– polynenasycené | 1,45 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 363 mg |
| Sodík | 293 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 250 g |
| 250 g 250 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 250 g |
| 1 1 celý tenčí pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 plechovka 1 plechovka červených fazolí | Fazole červená ledvina | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| staročeské koření | Provensálské koření | |
| trocha trocha oleje na pánev | Olej řepkový | |
| trochu trochu cherry rajčátek | Rajčata cherry |