Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pampeliškový sirup podle Elišky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 735 kJ /
4 000 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 000,00 g
– cukry1 000,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 ks 150 ks květů pampelišek Pampeliška květ čerstvý
1 l 1 l převařené vody Voda 1000 ml
1/2 1/2 bio citrónu Citrón čerstvý
1 kg 1 kg cukru Cukr bílý 1000 g
1 1 malý sáček kyseliny citronové (20 g) E330 - Kyselina citronová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.