Nutriční hodnoty (Pampeliškový sirup podle Elišky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 735 kJ / 4 000 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 000,00 g |
| – cukry | 1 000,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 ks 150 ks květů pampelišek | Pampeliška květ čerstvý | |
| 1 l 1 l převařené vody | Voda | 1000 ml |
| 1/2 1/2 bio citrónu | Citrón čerstvý | |
| 1 kg 1 kg cukru | Cukr bílý | 1000 g |
| 1 1 malý sáček kyseliny citronové (20 g) | E330 - Kyselina citronová |