Nutriční hodnoty (Lahodný moučník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 793 kJ / 4 492 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,39 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,61 g |
| Tuky | 239,31 g |
| – nasycené | 45,18 g |
| – nenasycené | 178,79 g |
| –– mononenasycené | 128,92 g |
| –– polynenasycené | 49,87 g |
| ––– omega 3 | 14,50 g |
| Vláknina | 22,80 g |
| Cholesterol | 905 mg |
| Sodík | 322 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 524,10 g |
| – cukry | 364,90 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g jablek | Jablko čerstvé | 600 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 270 g 270 g cukru moučka | Cukr bílý | 270 g |
| 170 ml 170 ml oleje | Olej řepkový | 170 ml |
| 170 g 170 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 170 g |
| 1/2 1/2 kypřícího prášku do pečení | Kypřící prášek | |
| 2 lžíce 2 lžíce vanilkového pudinku | Puding v prášku | 30 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 4 lžíce 4 lžíce meruňkové marmelády | Marmeláda meruňková | 60 g |