Nutriční hodnoty (Lilkový kaviár)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 923 kJ / 460 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 4,90 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,90 g | 
| Tuky | 33,83 g | 
| – nasycené | 2,43 g | 
| – nenasycené | 29,80 g | 
| –– mononenasycené | 20,90 g | 
| –– polynenasycené | 8,90 g | 
| ––– omega 3 | 2,71 g | 
| Vláknina | 12,43 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 67 mg | 
| Sůl | 0,10 g | 
| Sacharidy | 30,00 g | 
| – cukry | 18,62 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 3 3 lilky | Lilek čerstvý | |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g | 
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g | 
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g | 
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml | 
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| ocet | Ocet lihový | |
| cukr | Cukr bílý |