Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelené gazpacho)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 769 kJ /
2 574 kcal
Bílkoviny22,96 g
– z toho živočišné bílkoviny2,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,46 g
Tuky257,06 g
– nasycené32,12 g
– nenasycené214,64 g
–– mononenasycené147,37 g
–– polynenasycené67,27 g
––– omega 37,71 g
Vláknina11,74 g
Cholesterol 4 mg
Sodík 63 mg
Sůl0,23 g
Sacharidy37,40 g
– cukry16,55 g
––– laktóza1,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 stonek 1 stonek řapíkatého celeru Celer řapíkatý
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
1 1 chilli paprička Chilli paprička čerstvá
2 krajíce 2 krajíce toastového chleba Toast pšeničný tmavý
1 lžička 1 lžička třtinového cukru Cukr třtinový 12 g
200 ml 200 ml olivového oleje Olej olivový 200 ml
100 g 100 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 100 g
100 g 100 g baby špenátu Baby špenát 100 g
1 lžíce 1 lžíce zelené petrželky Petržel nať čerstvá 15 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1/2 svazku 1/2 svazku bazalky Bazalka čerstvá
300 ml 300 ml vody Voda 300 ml
sherry ocet
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 lžíce 2 lžíce řeckého jogurtu Jogurt řecký 5% 30 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.