Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarožník vhodný pro diabetiky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 217 kJ /
2 681 kcal
Bílkoviny127,00 g
– z toho živočišné bílkoviny105,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,60 g
Tuky205,20 g
– nasycené129,25 g
– nenasycené54,24 g
–– mononenasycené34,60 g
–– polynenasycené19,64 g
––– omega 32,74 g
Vláknina29,70 g
Cholesterol 1,47 g
Sodík 2,49 g
Sůl1,83 g
Sacharidy66,65 g
– cukry35,45 g
––– laktóza27,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polotučného tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
130 g 130 g kokosu Kokos strouhaný 130 g
4 lžíce 4 lžíce xylitolu
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
0,5 lžičky 0,5 lžičky jedlé sody Jedlá soda 6 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
máslo na vytření formy Máslo kravské
2 lžíce 2 lžíce sekaných lískových (vlašských) ořechů Vlašské ořechy 30 g
250 g 250 g kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
trochu trochu kakaa Kakao prášek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.