Nutriční hodnoty (Chapadla chobotnice na česneku a citrusech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 241 kJ / 536 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 73,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,47 g |
| Tuky | 17,40 g |
| – nasycené | 2,19 g |
| – nenasycené | 14,48 g |
| –– mononenasycené | 10,16 g |
| –– polynenasycené | 4,32 g |
| ––– omega 3 | 1,38 g |
| Vláknina | 4,03 g |
| Cholesterol | 782 mg |
| Sodík | 374 mg |
| Sůl | 0,92 g |
| Sacharidy | 18,43 g |
| – cukry | 1,54 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 460 g 460 g chapadel chobotnice | Chobotnice čerstvá | 460 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| 3 kuličky 3 kuličky černého pepře | Pepř černý | |
| omytá kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje na smažení (např. arašídový) | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 1 pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
| 1/2 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |