Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodová roláda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 009 kJ /
3 109 kcal
Bílkoviny67,88 g
– z toho živočišné bílkoviny52,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,30 g
Tuky220,34 g
– nasycené120,83 g
– nenasycené81,57 g
–– mononenasycené66,09 g
–– polynenasycené15,48 g
––– omega 31,70 g
Vláknina11,75 g
Cholesterol 1,96 g
Sodík 600 mg
Sůl1,57 g
Sacharidy207,84 g
– cukry114,00 g
––– laktóza12,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g jahod Jahody čerstvé 400 g
500 ml 500 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 500 ml
opražené mandle Mandle neloupané
125 g 125 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 125 g
75 g 75 g krupicového cukru Cukr bílý 75 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
4 lžíce 4 lžíce studené vody Voda 72 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 2.5 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.