Nutriční hodnoty (Toskánský salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 14 914 kJ / 3 565 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 231,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 231,26 g |
| Tuky | 25,12 g |
| – nasycené | 13,67 g |
| – nenasycené | 10,73 g |
| –– mononenasycené | 6,22 g |
| –– polynenasycené | 4,51 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 184,14 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 48 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 511,14 g |
| – cukry | 22,68 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg konzervovaných obřích fazolí | Fazole bílé | 1000 g |
| 1 1 fialový květák | Květák čerstvý | |
| 1 listů 1 listů 1 hrst šalvějových listů | ||
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |