Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Krenex

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min příprava)

17. 3. 2009 13:09

Suroviny pro 1

1

Kuchařky
Ivy Trhoňové
právě v prodeji

Iva Trhoňová

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 877 kJ / 449 kcal
Bílkoviny6,00 g
Tuky12,20 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,52 g
Sůl8,00 g
Sacharidy73,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento krenex je na rozdíl od kupovaného ostrý (křenem) tak, že mi při prvním ochutnávání vyhrkly slzy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

17. 10. 2018 09:07

tomik.ja: díky za nápady;-)

tomik.ja

16. 10. 2018 20:46

Já strouhám v robotě, pak lehce nasekám a smíchám s olejem, voudou,...
TIP: plním do sklinek pod zaplou digestoří a takz je to bez pláče! :-*

Janka231

13. 5. 2017 09:40

Křen strouhán venku, nepláče se.

tina1025

3. 10. 2016 15:57

Dnes jsem koupila křen a uvažovala, jak zakonzervovat. Váš recept zrovna vyskočil jako reklama a bylo rozhodnuto. Jednoduchý recept, chuť výtečná. Díky :-)

oriental.dancer

4. 6. 2016 16:10

Prave jsem dodelala z dvojite davky a musim uznat, ze se jedna o excelentni a hlavne na pripravu jednoduchou zalezitost. Mnozstvi dochucovacich prostredku jsem na jednu davku zdvojnasobila, prislo mi to chutove vyraznejsi. Kazdopadne konecne palivy Krenex, protoze ja rada slzim u jidla :D Dekuji za skvely recept.:-K

Květoslava Tvrzová

31. 3. 2016 00:20

Ahoj tak i já dám tip na křen jen nastrouhat a dát do plnotučne hořtice a dát do skleničky s uzaviratelným víčkem vydrží dlouho v lednici a je to bomba.

clupmi clupmi

5. 11. 2015 15:22

+1:yes: letí!
http://miric.unas.cz

Jitkas

13. 10. 2014 21:37

Zase doslo na tvuj krenex, opet jsem si zabrecela, ovsem vysledek stoji za ty slzy, vynikajici zalezitost...

Jiřina

29. 12. 2013 19:58

mixovat jde velice dobře po nastrouhání na plátky na Verneru,žádný pláč a mix s Philips 750 Watů. Jedna báseň a bez jedné slzy. Jen jsem přidal ještě jedno jablko. Jinak skladba ingrediencí je :yes: :-K :yes:

zizala zizala (moderátorka)

18. 12. 2013 13:56

Taky musím poreferovat. Ivo, je super, děsivě ostrý :-)) a voňavý a moc dobrý. Už jinak dělat nebudu. Zkoušela jsem z něj i křenovou omáčku a :-p:yes::yes:

Jitkas

15. 12. 2013 10:17

Tak to je tedy vec! Jiz pri mixovani jsem zacala slzet a kaslat, sila neuveritelna!! Ale jak rika ostatni, pak to prejde a clovek si zvykne. Opravdu vyborna zalezitost a hlavne jeden nemusi pokazde strouhat a spinit. Mela jsem ctyri velke koreny, zasoba na zimu zarucena. Dekuji moc za recept, kupovany Krenex je proti tomuto uplne nic.

Zdeňka

24. 11. 2013 13:59

Při první konzumaci domácího křenu, mi vylezly oči z důlků, zatajil se mi dech, ale potom už to šlo. :-)

JOHAN

18. 10. 2013 16:04

Vyzkoušel jsem a nemá chybu.
Nastrouhal jsem ho na robotu a potom ještě mix.
Musím moc krát poděkovat za recept:-K

BABRTKA

21. 9. 2013 21:02

POTAPĚČSKÉ BRÝLE JE SKVĚLÁ VĚC,BEZ NICH BY TO NEŠLO STROUHAT;-(

poldinka

4. 12. 2012 15:59

WIOLETTA@email.cz:yes:bezvadnej,pokud mixuješ nebrečíš.:-))

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: uchování křenu krenex domácí křenex jak uchovat křen krenex domaci recept jak uchovat nastrouhaný křen jak uchovat strouhaný křen zavařování křenu recept na křenex jak vyrobit krenex jak zavařit kren uchování nastrouhaného křenu uchovávání křenu křenex recept křenex domácí křen uchování jak uchovat čerstvý křen křen zavařování vejmrda křen strouhaný recepty

Suroviny: křen, voda, sůl, ocet, olej, cukr

TopRecepty.cz

Krenex

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jR7B