Krenex
Z křenu mixovaného spolu se solí, octem, olejem, cukrem a trochou vody vytvoříme výborné a pořádně ostré dochucovadlo, které skvěle doplní klobásku, pečené maso nebo dodá říz omáčce.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 877 kJ / 449 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 12,20 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,52 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 73,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krenex
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR7B
Moje poznámka
Krenex
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR7B
Nejnovější recepty
Rychlé tvarohovo-smetanové pohárky s čokoládou a ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Houbové fleky
Přidáno před 6 hodinami
Banánový koláč s ořechy
Přidáno před 9 hodinami
Vaječná tlačenka s houbami
Přidáno před 11 hodinami
Staročeský kočičí tanec s klobásou
Přidáno před 11 hodinami
Vaječný nářez s medvědím česnekem
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kozí brada
Neregistrovaný před 53 minutami
Kuře od koronera z Kentucky alias KFC
Neregistrovaný před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
Neregistrovaný před 1 hodinou
Masové kuličky s třemi druhy dipů
Nadja před 2 hodinami
Hovězí roštěná
Neregistrovaný před 3 hodinami
Piškotový dort s lehkým krémem
Neregistrovaný před 3 hodinami
Šalamoun
Neregistrovaný před 3 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Neregistrovaný před 4 hodinami
Chlebíček z bílků
Neregistrovaný před 4 hodinami
Jednoduché punčové řezy
Neregistrovaný před 4 hodinami
Tématické fráze:
uchování křenu,
krenex,
domácí křenex,
jak uchovat křen,
krenex domaci recept,
jak uchovat nastrouhaný křen,
jak uchovat strouhaný křen,
zavařování křenu,
recept na křenex,
jak vyrobit krenex,
jak zavařit kren,
uchování nastrouhaného křenu,
uchovávání křenu,
křenex recept,
křenex domácí,
křen uchování,
jak uchovat čerstvý křen,
křen zavařování,
vejmrda,
křen strouhaný recepty
Suroviny:
křen,
voda,
sůl,
ocet,
olej,
cukr
Komentáře (35)