Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z pečené řepy a dýně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie3 206 kJ /
766 kcal
Bílkoviny15,11 g
– z toho živočišné bílkoviny5,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,51 g
Tuky45,57 g
– nasycené16,48 g
– nenasycené27,76 g
–– mononenasycené20,25 g
–– polynenasycené7,51 g
––– omega 32,00 g
Vláknina21,73 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 320 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy64,83 g
– cukry44,60 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g červené řepy Červená řepa čerstvá 300 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
300 g 300 g máslové dýně Dýně máslová čerstvá 300 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
800 ml 800 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 800 ml
2 stonky 2 stonky libečku Libeček čerstvý
200 g 200 g sladké smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
1 špetka 1 špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
trocha trocha soli Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.