Nutriční hodnoty (Dýňové housky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 11 218 kJ / 2 681 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,19 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 67,69 g |
| Tuky | 63,60 g |
| – nasycené | 33,14 g |
| – nenasycené | 25,30 g |
| –– mononenasycené | 17,96 g |
| –– polynenasycené | 7,35 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 21,70 g |
| Cholesterol | 401 mg |
| Sodík | 8,21 g |
| Sůl | 20,45 g |
| Sacharidy | 431,76 g |
| – cukry | 53,66 g |
| ––– laktóza | 12,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 550 g 550 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 550 g |
| 240 g 240 g mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 240 ml |
| 120 g 120 g dýňového pyré | Pyré z dýně Hokkaidó | 120 g |
| 50 g 50 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 50 g |
| 20 g 20 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
| 20 g 20 g soli | Sůl mořská | 20 g |
| 10 g 10 g cukru | Cukr bílý | 10 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| vejce na potření | Vejce slepičí | |
| olej na namočení provázku | Olej řepkový |