Nutriční hodnoty (Pečený květák se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 113 kJ / 983 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 65,39 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
| Tuky | 67,42 g |
| – nasycené | 33,20 g |
| – nenasycené | 25,71 g |
| –– mononenasycené | 21,94 g |
| –– polynenasycené | 3,77 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 1,92 g |
| Cholesterol | 939 mg |
| Sodík | 1,89 g |
| Sůl | 4,58 g |
| Sacharidy | 26,65 g |
| – cukry | 23,35 g |
| ––– laktóza | 17,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 květák | Květák čerstvý | |
| 3 3 vajíčka | Vejce slepičí | 210 g |
| 200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 150 g 150 g tvrdého sýru k nastrouhání | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| olej ke smažení | Olej řepkový |