Nutriční hodnoty (Pečený květák se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 113 kJ / 983 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 65,39 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
Tuky | 67,42 g |
– nasycené | 33,20 g |
– nenasycené | 25,71 g |
–– mononenasycené | 21,94 g |
–– polynenasycené | 3,77 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 1,92 g |
Cholesterol | 939 mg |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 4,58 g |
Sacharidy | 26,65 g |
– cukry | 23,35 g |
––– laktóza | 17,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 květák | Květák čerstvý | |
3 3 vajíčka | Vejce slepičí | 210 g |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
150 g 150 g tvrdého sýru k nastrouhání | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
olej ke smažení | Olej řepkový |