Nutriční hodnoty (Uzené maso v pivním těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 732 kJ / 1 609 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 114,41 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 103,61 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,80 g | 
| Tuky | 80,42 g | 
| – nasycené | 22,95 g | 
| – nenasycené | 47,55 g | 
| –– mononenasycené | 28,02 g | 
| –– polynenasycené | 19,53 g | 
| ––– omega 3 | 1,10 g | 
| Vláknina | 7,60 g | 
| Cholesterol | 747 mg | 
| Sodík | 4,49 g | 
| Sůl | 10,67 g | 
| Sacharidy | 92,60 g | 
| – cukry | 49,65 g | 
| ––– laktóza | 9,75 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 150 g 150 g eidamu (v celku) | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g | 
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| 200 ml 200 ml piva | Pivo světlé 10ᵒ | 200 ml | 
| 4 lžíce 4 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 250 g 250 g uzené kýty (nebo pečeně) | Vepřová kýta uzená | 250 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g | 
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| 200 g 200 g bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 200 g | 
| 5 5 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml | 
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |