Nutriční hodnoty (Chřupavé patizonové podkovičky plněné sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 820 kJ / 913 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 63,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
| Tuky | 67,76 g |
| – nasycené | 35,50 g |
| – nenasycené | 25,54 g |
| –– mononenasycené | 21,90 g |
| –– polynenasycené | 3,64 g |
| ––– omega 3 | 0,53 g |
| Vláknina | 2,94 g |
| Cholesterol | 927 mg |
| Sodík | 1,80 g |
| Sůl | 4,38 g |
| Sacharidy | 10,65 g |
| – cukry | 2,67 g |
| ––– laktóza | 1,88 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší patizon | Patizon čerstvý | |
| vegetu | Kořenící směs sypká | |
| 150 g 150 g strouhaného Ementálu | Ementál | 150 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| hladkou mouku | Mouka pšeničná hladká | |
| strouhanku na obalování | Strouhanka pšeničná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |