Nutriční hodnoty (Kuřátko s nádivkou z bílé klobásy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 958 kJ / 707 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,80 g |
| Tuky | 40,42 g |
| – nasycené | 24,16 g |
| – nenasycené | 16,16 g |
| –– mononenasycené | 6,00 g |
| –– polynenasycené | 10,16 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 14,40 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 1,66 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 48,20 g |
| – cukry | 2,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře | Kuře | |
| 200 g 200 g vinné klobásy nebo smetanové klobásy | Klobása vinná | 200 g |
| 2 2 vařené brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 1 palička 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
| zelená petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| máslo | Máslo kravské |