Nutriční hodnoty (Vepřová roláda, dušená v zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 055 kJ / 730 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 64,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
| Tuky | 42,39 g |
| – nasycené | 15,72 g |
| – nenasycené | 21,78 g |
| –– mononenasycené | 15,64 g |
| –– polynenasycené | 6,14 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 5,65 g |
| Cholesterol | 658 mg |
| Sodík | 2,10 g |
| Sůl | 5,02 g |
| Sacharidy | 19,20 g |
| – cukry | 12,70 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vepřové maso z kterého lze udělat plát plát | Vepřová kýta | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 100 g 100 g salámu | Polosuchý salám | 100 g |
| 100 g 100 g tvrdého sýra (může být i Niva) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| koření gyros | Provensálské koření | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| mražená Baby zelenina nebo čerstvá | Baby karotka | |
| 1 1 celá mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |