Nutriční hodnoty (Zapékaná brokolice s tofu a jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 851 kJ / 920 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,00 g |
Tuky | 43,47 g |
– nasycené | 16,34 g |
– nenasycené | 22,11 g |
–– mononenasycené | 13,50 g |
–– polynenasycené | 8,61 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 23,50 g |
Cholesterol | 563 mg |
Sodík | 462 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 38,00 g |
– cukry | 28,60 g |
––– laktóza | 18,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
450 ml 450 ml jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 450 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
150 g 150 g uzeného tofu | Tofu uzené | 150 g |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská |