Nutriční hodnoty (Zapékaná brokolice s tofu a jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 851 kJ / 920 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 43,00 g |
| Tuky | 43,47 g |
| – nasycené | 16,34 g |
| – nenasycené | 22,11 g |
| –– mononenasycené | 13,50 g |
| –– polynenasycené | 8,61 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 23,50 g |
| Cholesterol | 563 mg |
| Sodík | 462 mg |
| Sůl | 0,72 g |
| Sacharidy | 38,00 g |
| – cukry | 28,60 g |
| ––– laktóza | 18,30 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 450 ml 450 ml jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 450 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 150 g 150 g uzeného tofu | Tofu uzené | 150 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská |