Nutriční hodnoty (Bienenstich-Včelí píchnutí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 660 kJ / 2 309 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
| Tuky | 32,74 g |
| – nasycené | 7,78 g |
| – nenasycené | 15,25 g |
| –– mononenasycené | 11,45 g |
| –– polynenasycené | 3,80 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 463 mg |
| Sůl | 1,32 g |
| Sacharidy | 440,10 g |
| – cukry | 255,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce (sníh) | Vejce slepičí | 280 g |
| 250 g 250 g moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 4 PL 4 PL teplé vody | Voda | 72 ml |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| mandlové lupínky | Mandle loupané | |
| máslo | Máslo kravské | |
| cukr kystal | Cukr bílý | |
| 2 2 šlehačky (250 ml) | Šlehačka 35% | |
| 1 1 pudink bez vaření dr. Oetker kakaový | Puding v prášku |