Nutriční hodnoty (Tatarský biftek - tatarák z hovězího masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 6 635 kJ / 1 586 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 211,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 210,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 77,50 g |
– nasycené | 26,48 g |
– nenasycené | 42,01 g |
–– mononenasycené | 35,34 g |
–– polynenasycené | 6,67 g |
––– omega 3 | 1,45 g |
Vláknina | 0,70 g |
Cholesterol | 876 mg |
Sodík | 895 mg |
Sůl | 1,87 g |
Sacharidy | 10,19 g |
– cukry | 3,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hovězí svíčkové (může být i falešná nebo mladé hovězí zadní - nejlépe od soukromníka) | Hovězí svíčková | 1000 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
1 1 bílá cibule | Cibule čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
1 špetka 1 špetka mletého bílého pepře | Pepř bílý | |
sůl podle chuti | Sůl mořská | |
chleba na topinky | ||
olej | Olej řepkový | |
česnek na potření topinek |