Nutriční hodnoty (Játra v petrželovém těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 694 kJ / 1 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 106,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,74 g |
Tuky | 86,82 g |
– nasycené | 17,88 g |
– nenasycené | 59,99 g |
–– mononenasycené | 34,35 g |
–– polynenasycené | 25,64 g |
––– omega 3 | 3,11 g |
Vláknina | 20,63 g |
Cholesterol | 1,85 g |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 1,87 g |
Sacharidy | 133,99 g |
– cukry | 17,34 g |
––– laktóza | 2,94 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg brambor | Brambor zimní | 500 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
4 lžíce 4 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
svazek svazek petrželky | Petržel nať čerstvá | |
sladkou papriku | Paprika červená sušená | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
kelímek kelímek netučného bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
2 2 sladkokyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
2 2 středně velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1/2 kg 1/2 kg hovězích jater | Játra hovězí | 500 g |
mouku na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
1/2 svazku 1/2 svazku pažitky | Pažitka čerstvá | 25 g |