Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játra v petrželovém těstíčku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 694 kJ /
1 839 kcal
Bílkoviny122,46 g
– z toho živočišné bílkoviny106,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,74 g
Tuky86,82 g
– nasycené17,88 g
– nenasycené59,99 g
–– mononenasycené34,35 g
–– polynenasycené25,64 g
––– omega 33,11 g
Vláknina20,63 g
Cholesterol 1,85 g
Sodík 1,04 g
Sůl1,87 g
Sacharidy133,99 g
– cukry17,34 g
––– laktóza2,94 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg brambor Brambor zimní 500 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
4 lžíce 4 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 60 ml
2 lžíce 2 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
svazek svazek petrželky Petržel nať čerstvá
sladkou papriku Paprika červená sušená
bílý pepř Pepř bílý
2 lžíce 2 lžíce majonézy Majonéza 30 g
kelímek kelímek netučného bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5%
2 2 sladkokyselé okurky Okurka polní zavařená
2 2 středně velké cibule Cibule čerstvá 140 g
1/2 kg 1/2 kg hovězích jater Játra hovězí 500 g
mouku na obalení Mouka pšeničná hladká
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
1/2 svazku 1/2 svazku pažitky Pažitka čerstvá 25 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.