Nutriční hodnoty (Koleno pro zdraví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 190 kJ / 1 002 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,72 g |
Tuky | 5,39 g |
– nasycené | 1,78 g |
– nenasycené | 2,98 g |
–– mononenasycené | 0,51 g |
–– polynenasycené | 2,47 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 94,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16,06 g |
Sůl | 40,00 g |
Sacharidy | 159,20 g |
– cukry | 100,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 2000 g |
6 6 velkých vepřových kolen | Vepřové koleno bez kosti | |
4 4 velké cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
2 palice 2 palice česneku | Česnek čerstvý | 180 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
majoránka | Majoránka sušená | |
pivo, slivovice (dle chuti a potřeby) | Slivovice |