Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koleno pro zdraví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 190 kJ /
1 002 kcal
Bílkoviny46,72 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,72 g
Tuky5,39 g
– nasycené1,78 g
– nenasycené2,98 g
–– mononenasycené0,51 g
–– polynenasycené2,47 g
––– omega 30,00 g
Vláknina94,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 16,06 g
Sůl40,00 g
Sacharidy159,20 g
– cukry100,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg kysaného zelí Zelí bílé kvašené 2000 g
6 6 velkých vepřových kolen Vepřové koleno bez kosti
4 4 velké cibule Cibule čerstvá 280 g
2 palice 2 palice česneku Česnek čerstvý 180 g
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
majoránka Majoránka sušená
pivo, slivovice (dle chuti a potřeby) Slivovice

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.