Nutriční hodnoty (Zapečené špagety s lečem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 8 292 kJ / 1 982 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 61,82 g |
| Tuky | 25,22 g |
| – nasycené | 11,58 g |
| – nenasycené | 8,73 g |
| –– mononenasycené | 6,53 g |
| –– polynenasycené | 2,21 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 28,66 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 2,55 g |
| Sacharidy | 342,00 g |
| – cukry | 20,98 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g špaget | Špagety pšeničné | 500 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 670 g 670 g zeleninového leča (ve sklenici) | Zelenina směs sterilovaná | 670 g |
| 300 g 300 g kuřecího masa ve vlastní šťávě | Kuře prso | 300 g |
| 100 g 100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 2 2 feferonky (nemusí být) | Chilli paprička čerstvá | |
| kečup | Kečup sladký | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| koření na špagety | Provensálské koření | |
| olej | Olej řepkový |