Nutriční hodnoty (Jarní salát z okurek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 717 kJ / 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,02 g |
Tuky | 27,80 g |
– nasycené | 17,77 g |
– nenasycené | 8,42 g |
–– mononenasycené | 7,52 g |
–– polynenasycené | 0,90 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 16,18 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 3,41 g |
Sůl | 8,32 g |
Sacharidy | 24,50 g |
– cukry | 15,18 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
2 svazky 2 svazky ředkviček | Ředkvička čerstvá | 220 g |
1 svazek 1 svazek mladých cibulek | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
1 šálek 1 šálek zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 lžíce 1 lžíce strouhaného křenu | Křen čerstvý | 15 g |