Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jarní salát z okurek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 717 kJ /
410 kcal
Bílkoviny11,02 g
– z toho živočišné bílkoviny7,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,02 g
Tuky27,80 g
– nasycené17,77 g
– nenasycené8,42 g
–– mononenasycené7,52 g
–– polynenasycené0,90 g
––– omega 30,25 g
Vláknina16,18 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 3,41 g
Sůl8,32 g
Sacharidy24,50 g
– cukry15,18 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 salátové okurky Okurka salátová čerstvá
2 svazky 2 svazky ředkviček Ředkvička čerstvá 220 g
1 svazek 1 svazek mladých cibulek Cibulka jarní čerstvá 120 g
1 šálek 1 šálek zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 lžíce 1 lžíce strouhaného křenu Křen čerstvý 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.