Nutriční hodnoty (Jarní salát z okurek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 717 kJ / 410 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,02 g |
| Tuky | 27,80 g |
| – nasycené | 17,77 g |
| – nenasycené | 8,42 g |
| –– mononenasycené | 7,52 g |
| –– polynenasycené | 0,90 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 16,18 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 3,41 g |
| Sůl | 8,32 g |
| Sacharidy | 24,50 g |
| – cukry | 15,18 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 2 svazky 2 svazky ředkviček | Ředkvička čerstvá | 220 g |
| 1 svazek 1 svazek mladých cibulek | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
| 1 šálek 1 šálek zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1 lžíce 1 lžíce strouhaného křenu | Křen čerstvý | 15 g |