Nutriční hodnoty (Ovocná variace na kapra na černo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 12 845 kJ / 3 070 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 154,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 128,42 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,70 g |
| Tuky | 148,55 g |
| – nasycené | 47,20 g |
| – nenasycené | 76,37 g |
| –– mononenasycené | 57,98 g |
| –– polynenasycené | 18,39 g |
| ––– omega 3 | 2,38 g |
| Vláknina | 50,50 g |
| Cholesterol | 737 mg |
| Sodík | 454 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 214,55 g |
| – cukry | 166,65 g |
| ––– laktóza | 0,48 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,8 kg 0,8 kg naporcovaného kapra | Kapr | 800.000011920929 g |
| mrkev | Mrkev čerstvá | |
| celer | Celer bulva čerstvá | |
| 200 g 200 g kořenové petržele | Petržel kořenová čerstvá | 200 g |
| 100 g 100 g sušené meruňky | Dužina meruňky sušená | 100 g |
| 100 g 100 g sušené švestky | Švestky sušené | 100 g |
| 100 g 100 g sušená jablka | Jablko sušené | 100 g |
| 60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
| 50 g 50 g loupaných mandlí | Mandle loupané | 50 g |
| 1/4 l 1/4 l červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| divoké koření | Nové koření | |
| kousek kousek celé skořice | Skořice ceylonská |