Nutriční hodnoty (Vepřový guláš na pivu a česneku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 116 kJ / 1 462 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 106,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,47 g |
Tuky | 95,63 g |
– nasycené | 42,34 g |
– nenasycené | 48,35 g |
–– mononenasycené | 38,84 g |
–– polynenasycené | 9,51 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 1,58 g |
Cholesterol | 272 mg |
Sodík | 271 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 26,70 g |
– cukry | 11,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového masa (plec, kýta) | Vepřová kýta | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
špetka špetka kmínu nebo květu | Kmín | |
80 g 80 g sádla | Sádlo vepřové | 80 g |
20 g 20 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1/4 l 1/4 l světlého piva | Pivo světlé 10ᵒ | 250 ml |
1 krajíc 1 krajíc staršího chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
kousek kousek citronové kůry | Citronová kúra čerstvá |