Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí filé zapečené s bramborem, houbami a zázvorem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 514 kJ /
1 557 kcal
Bílkoviny119,36 g
– z toho živočišné bílkoviny113,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky92,92 g
– nasycené54,14 g
– nenasycené30,75 g
–– mononenasycené26,10 g
–– polynenasycené4,65 g
––– omega 31,34 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 622 mg
Sůl1,47 g
Sacharidy57,50 g
– cukry10,50 g
––– laktóza7,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g rybí filé (já měl kostky) Treska filet 500 g
250 ml 250 ml smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
6 6 větších brambor Brambor zimní 300 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín Kmín
mletý zázvor Zázvor sušený mletý
koření adžika Adžika
houbové koření Provensálské koření
hrst hrst sušených hub Houby sušené směs
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.