Nutriční hodnoty (Rybí filé zapečené s bramborem, houbami a zázvorem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 514 kJ / 1 557 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 113,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 92,92 g |
– nasycené | 54,14 g |
– nenasycené | 30,75 g |
–– mononenasycené | 26,10 g |
–– polynenasycené | 4,65 g |
––– omega 3 | 1,34 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 622 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 57,50 g |
– cukry | 10,50 g |
––– laktóza | 7,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g rybí filé (já měl kostky) | Treska filet | 500 g |
250 ml 250 ml smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
6 6 větších brambor | Brambor zimní | 300 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
mletý zázvor | Zázvor sušený mletý | |
koření adžika | Adžika | |
houbové koření | Provensálské koření | |
hrst hrst sušených hub | Houby sušené směs | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |