Nutriční hodnoty (Vepřová minutková Tandoori masala)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 98 kJ / 23 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,75 g |
| – nasycené | 0,50 g |
| – nenasycené | 0,22 g |
| –– mononenasycené | 0,20 g |
| –– polynenasycené | 0,02 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 3 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 2,45 g |
| – cukry | 2,45 g |
| ––– laktóza | 2,45 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky vykoštěné kotlety ( nebo s kostí) | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 1 1 kávová lžička Tandoori masala ( směs koření) | Tandoori masala | |
| chilli | Chilli paprička sušená | |
| solamyl na obalení | Bramborový škrob | |
| 1 1 polévková lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1/2 dl 1/2 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
| špetka špetka podravky | Kořenící směs sypká |